Diensten

Administratie & jaarrekening

Zantboer & Partners

Administratie en jaarrekening

Uw jaarrekening geeft inzicht en helpt u gefundeerd beslissingen maken voor de toekomst. Wanneer u behoefte heeft aan ondersteuning bij het verwerken van de administratie en/of het samenstellen van de jaarrekeningen, maken wij gebruik van de dienstverlening die Moore DRV aanbiedt. Uw adviseur van Zantboer & Partners blijft daarbij desgewenst uw aanspreekpunt. Voor cliënten die het waardevol vinden niet alleen een duidelijk beeld te hebben bij de vermogenspositie van de vennootschappen, maar ook bij de totale vermogenspositie, kan een privé jaarrekening opgesteld worden.

Over ons

Maak kennis met Zantboer & Partners

Zantboer & Partners adviseert vermogende dga’s en families over vraagstukken die persoonlijk van aard zijn en/of de onderneming kunnen raken.

 

Ontmoet ons team

Zantboer & Partners geeft haar cliënten hoogwaardig fiscaal advies en ontzorgt hen op fiscaal en administratief vlak. Het team van Zantboer & Partners beschikt over de specialistische kennis en vaardigheden die vereist zijn om vermogende personen en families op een adequate en persoonlijke wijze te adviseren. Benieuwd naar de specialisten van Zantboer & Partners?

Maak kennis met ons team

Contact met een specialist

Bent u benieuwd wat Zantboer & Partners voor u kan betekenen? Maak kennis met één van onze specialisten. Wij verwelkomen u graag bij ons op kantoor in Rotterdam of in Breda, of op een locatie van uw keuze.

 

mr. Denny Vermeer

Directeur

Denny Vermeer is in 2009 afgestudeerd in ondernemingsrecht en in 2011 in fiscaal recht, beide aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Denny is zijn carrière in 2008 begonnen bij Zantboer & Partners en is inmiddels samen met Roderik de Beukelaer als directeur eindverantwoordelijk voor de praktijk. Denny adviseert familiebedrijven en hun aandeelhouders over een breed scala aan fiscale onderwerpen en heeft een focus op structureren. Denny is ambitieus en daadkrachtig en sterk gericht op de ontwikkeling van teamleden en het kantoor.

Contactformulier

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *