Artikelen

Frisse wind waait door Zantboer & Partners: nieuwe directie, locatie en huisstijl

Publicatiedatum: 19 januari 2022

Een nieuwe directie, locatie én huisstijl. Voor Zantboer & Partners breekt een tijd van vernieuwing aan nu Denny Vermeer (35) en Roderik de Beukelaer (36) in hun functie treden als directeur. ‘We willen de dienstverlening niet alleen op peil houden, maar ook verbeteren.’ We gaan in gesprek over hun ambities.

‘Zantboer & Partners werd in 2005 opgericht door Christan Zantboer met het doel om vermogende dga’s en families te voorzien van fiscaal advies over persoonlijke en vaak zeer complexe vraagstukken. Wij helpen ze bij zaken als het optimaliseren van huwelijkse voorwaarden, het structureren van het vermogen, en de overdracht van vermogen naar de volgende generatie’, vertelt Roderik.

‘Bij het bedenken van de beste oplossing kijken we breder dan alleen naar de fiscaliteit. We houden ook rekening met de wensen binnen de familie en emoties die een rol kunnen spelen. Kortom: we geven fiscaal advies, maar erkennen dat de fiscaliteit niet altijd leidend is. En dat willen we als Zantboer & Partners vooral ook zo blijven doen.’

Meer nadruk op de volgende generatie

Maar, zoals in zoveel bedrijven, geldt ook hier dat stilstand achteruitgang is. Daarom willen de jonge directieleden de dienstverlening graag verbeteren en uitbreiden door ook de nieuwe generatie aan te spreken. ‘Naast de cliënten die ons al jaren trouw zijn, leggen wij met het oog op de continuïteit ook de nadruk op de volgende generatie’, gaat Denny verder.

Dat vergt deels een andere aanpak. Onder andere omdat deze generatie op een andere manier vragen stelt: ze hebben vaak zelf al onderzoek gedaan en een idee van de mogelijkheden. Des te belangrijker is het dat de adviseurs van Zantboer & Partners zich verdiepen in de familie om zodoende te komen tot adviezen die passen bij de wensen en doelen van de familie. ‘Want alleen zo kunnen we tot de juiste oplossing komen.’

Tempo omhoog, drempel omlaag

Met het oog op de jongere generatie wordt ook de snelheid en laagdrempeligheid van de dienstverlening belangrijker. ‘Wij worden steeds vaker door onze cliënten benaderd via WhatsApp. En bij een appje kun je geen drie dagen wachten met het geven van een reactie. Dat betekent dus ook dat wij zo snel mogelijk een antwoord of advies terugsturen’, aldus Denny.

‘Dat doen we ook omdat wij ons inleven in de cliënt’, vult Roderik aan. ‘Wij begrijpen dat vermogen vaak gepaard gaat met zorgen. Eerst is het de uitdaging om het op te bouwen. Vervolgens is het zaak om daar op de juiste manier mee om te gaan. Met onze begeleiding zorgen wij ervoor dat het vermogen het leven van onze cliënten daadwerkelijk kan verrijken. We bieden ze rust’, zo vertelt Roderik.

Nieuw kantoor in Breda: dichterbij Brabantse relaties

Dat doet Zantboer & Partners voortaan niet meer alleen vanuit Rotterdam, maar ook vanuit een splinternieuw kantoor op het Rithmeesterpark in Breda. ‘Aan de rand van de stad, vlak bij de A16 én de A58 en dus goed bereikbaar. Een schitterend nieuwbouwpand dat qua stijl vergelijkbaar is met Rotterdam: met mooie grote ruimtes; heel licht en transparant’, beschrijft Roderik. ‘Dat sluit mooi aan bij wat we willen uitstralen.’

Dit nieuwe kantoor brengt de dienstverlening van Zantboer & Partners dichter bij de Brabantse relaties. ‘We zien dat er ook in deze regio veel mensen met vraagstukken zitten, die onze expertise raken. En wij begrijpen dat ook Brabantse cliënten hun adviseur graag dichtbij hebben. Daarom zijn we hen op deze wijze nu ook van dienst, vertelt Denny.

Verder bouwen aan het team van adviseurs

Van de dertien teamleden blijven er tien in Rotterdam. Drie collega’s, die in Brabant wonen, gaan mee naar Breda. ‘De samenstelling van het team blijft hetzelfde, en ook de dienstverlening voor beide locaties blijft hetzelfde. Alleen gaat een deel zich nu in grotere mate focussen op de vermogende families in Brabant en het uitbreiden van de praktijk in deze regio’, legt Roderik uit.

Intern houden de directieleden zich bezig met het bouwen van een sterk team. ‘De afgelopen jaren besteedden we al nadrukkelijk aandacht aan de persoonlijke en vakinhoudelijk ontwikkeling van onze collega’s. En daar willen we nu graag op voortborduren. Wij geloven namelijk dat als de individuen groeien, je ook groeit als team’, aldus Denny.

Goede teamspirit voor goede dienstverlening

Daarbij is ook de teamspirit van groot belang, vindt Roderik. ‘Het is belangrijk dat iedereen met plezier het kantoor binnenstapt en passie heeft voor het vak dat ze uitoefenen. Dat vertaalt zich dan ook weer in een goede dienstverlening aan de cliënt. Zo streven we groei na op een verantwoorde manier, mét behoud van kwaliteit.’

Kers op de taart van alle ambities waar Denny en Roderik zich de komende jaren op gaan toeleggen, is de nieuwe huisstijl die in januari live is gegaan. ‘Met nieuwe, frisse kleuren en een nog net zo professionele uitstraling’, vertelt Denny. ‘We behouden het gouden randje en combineren dat met donkerblauw, zwart en wit. Met de foto’s van ons team laten we zien dat we staan voor een persoonlijke aanpak, grote ambities en goede energie.’

Stel uw vraag aan een specialist

Bent u benieuwd wat Zantboer & Partners voor u kan betekenen? Maak kennis met één van onze specialisten. Wij verwelkomen u graag bij ons op kantoor in Rotterdam of in Breda, of op een locatie van uw keuze.

mr. Denny Vermeer

Directeur

Denny Vermeer is in 2009 afgestudeerd in ondernemingsrecht en in 2011 in fiscaal recht, beide aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Denny is zijn carrière in 2008 begonnen bij Zantboer & Partners en is inmiddels samen met Roderik de Beukelaer als directeur eindverantwoordelijk voor de praktijk. Denny adviseert familiebedrijven en hun aandeelhouders over een breed scala aan fiscale onderwerpen en heeft een focus op structureren. Denny is ambitieus en daadkrachtig en sterk gericht op de ontwikkeling van teamleden en het kantoor.

Contactformulier

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *