{"image" : "https://zantboer.nl/workspace/images/18_rev_01-1434979153.jpg", "title" : "", "thumb" : "", "url" : "" }

Onze diensten

Belastingadvies

Wij adviseren over optimalisatie van uw fiscale positie. Daarnaast zorgen we ervoor dat u echt overzicht en controle heeft over uw fiscale en administratieve verplichtingen.

Onderwerpen waarover wij regelmatig adviseren zijn onder andere: bedrijfsopvolging, erf- en schenkbelasting, inkomstenbelasting, structurering van (beleggings)vermogen, vastgoed, goede doelen, familiestichtingen/trusts, private equity investeringen en internationale belastingheffing.

Estate en vermogensplanning

Het besparen van belasting is vaak geen doel op zich. Onze adviezen zijn gericht op de groei, het behoud, de bescherming en de overdracht van vermogen.

We zijn daarin uw sparringpartner in juridische zaken, bijvoorbeeld bij het samen met de notaris vormgeven van testamenten en huwelijksvoorwaarden. Ook kunnen we u helpen met het opstellen van een financieel plan. Daarbij realiseren we ons dat het uiteindelijk altijd draait om de mens achter het vermogen.

Familiebedrijven

Kennis van zaken geldt hier ondubbelzinnig. Familiebedrijven hebben hun eigen dynamiek en uitdagingen.

Als oplossingen niet binnen handbereik liggen of consequenties (nog) niet zijn te overzien, biedt Zantboer & Partners uitkomst. Bemiddelend of strategisch aan uw zijde, adviserend of coördinerend. Zaken doet u immers nooit alleen.

Conflictoplossing in financiële zaken

Zantboer & Partners wordt vaak ingeschakeld bij financiële conflicten, bijvoorbeeld in geschillen binnen families en bij echtscheidingen.

Onze specialistische fiscale en juridische kennis in combinatie met ervaring op het gebied van waarderingen is bovendien van onschatbare waarde bij bedrijfsopvolgingen en de afwikkeling van nalatenschappen.

Brochure Quickscan Waardering bij Echtscheiding

Brochure Valuation by Mediation


Gelieerd aan:

Lid van:

Contact

Zantboer & Partners B.V.
Postbus 8560
3009 AN Rotterdam

Bezoekadres:
Hoofdweg 54
3067 GH Rotterdam

Tel.: +31 (0)10 - 421 20 40
Fax: +31 (0)10 - 421 03 50

E-mail: info@zantboer.nl

KvK: 24369370
BTW: NL813954629B01