Over ons

Zantboer & Partners

Hoe we werken

Uw persoonlijke adviseur

Zantboer & Partners geeft haar cliënten hoogwaardig fiscaal advies en ontzorgt hen op fiscaal en administratief vlak. Het team van Zantboer & Partners beschikt over de specialistische kennis en vaardigheden die vereist zijn om vermogende personen en families op een adequate en persoonlijke wijze te adviseren.

Hierbij werken wij eventueel samen met uw andere adviseurs zoals accountants- en administratiekantoren, notarissen, advocaten, family offices, vermogensbeheerders en trustkantoren.

Hier staan wij voor:

Aandacht
Onze specialisten onderhouden nauw contact met u en weten zo precies wat u nodig hebt, waardoor u rust ervaart.
vertrouwen
We werken vanuit vertrouwen en stellen het belang van u en uw familie voorop.
onafhankelijkheid
We werken samen met partners voor een brede dienstverlening, maar blijven onafhankelijk.
continuïteit
U hebt een vast aanspreekpunt, een specialist die zich samen met u inzet voor continuïteit van uw vermogen.
Waar Zantboer & Partners voor staat
Bemiddelend of strategisch aan uw zijde

Onze visie

In 2005 is Zantboer & Partners opgericht door Christan Zantboer aangezien hij ervaarde dat vermogende dga’s en families behoefte hadden aan een kantoor dat vanuit een fiscale achtergrond advies geeft over persoonlijke vraagstukken. Hierbij had Christan een duidelijke visie: cliënten zijn het meest gebaat bij een compacte, efficiënte organisatie met een grote betrokkenheid. Zijn visie is nog steeds de leidraad van Zantboer & Partners. Inmiddels hebben Roderik de Beukelaer en Denny Vermeer de dagelijkse leiding over Zantboer & Partners en is de betrokkenheid van Christan formeel geëindigd.

 

Samenwerking met partners

Sinds 2015 is Zantboer & Partners zelfstandig onderdeel van Moore DRV. Daarmee hebben we desgewenst een partner in de brede dienstverlening aan onze cliënten en beschikt Zantboer & Partners via Crossminds over de expertise voor de waardering van ondernemingen. Daarnaast werken we via ons internationale netwerk Moore Global veelvuldig samen met buitenlandse partnerkantoren.

Wij richten ons op:

High Net Worth Individuals
Vermogende families en individuen, veelal huidig of oud-aandeelhouders van (familie)bedrijven, die behoefte hebben aan advies op het hoogste niveau
Highly Exposed Individuals
CEO’s, CFO’s, commissarissen, toezichthouders, etc. die behoefte hebben aan ondersteuning ten aanzien van compliance op het hoogste niveau van kwaliteit en discretie
Highly Demanding Individuals
Een ieder voor wie wij, gezien onze specialistische kennis, al dan niet incidenteel, van toegevoegde waarde kunnen zijn
Doelgroep Zantboer & Partners

"Adviezen gericht op groei, behoud, bescherming en de overdracht van vermogen."

Roderik de Beukelaer
Maak kennis met

Ons team

Ons team van adviseurs is breed opgeleid en is gespecialiseerd in de advisering van vermogende dga’s en families. Hierdoor kunt u vertrouwen op onze vakkennis én aandacht.

mr. Denny Vermeer

Directeur

Denny Vermeer is in 2009 afgestudeerd in ondernemingsrecht en in 2011 in fiscaal recht, beide aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Denny is zijn carrière in 2008 begonnen bij Zantboer & Partners en is inmiddels samen met Roderik de Beukelaer als directeur eindverantwoordelijk voor de praktijk. Denny adviseert familiebedrijven en hun aandeelhouders over een breed scala aan fiscale onderwerpen en heeft een focus op structureren. Denny is ambitieus en daadkrachtig en sterk gericht op de ontwikkeling van teamleden en het kantoor.

mr. Roderik de Beukelaer

Directeur

Roderik werkt sinds 2018 bij Zantboer & Partners en is samen met Denny Vermeer als directeur eindverantwoordelijk voor de praktijk. Hij is in 2008 afgestudeerd in fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg en in notarieel recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarnaast heeft Roderik de mediationopleiding afgerond. Hij is betrokken bij de advisering van familiebedrijven en vermogende particulieren en heeft een focus op estate planning. Hij is lid van de Vereniging van Collaborative Professionals en doceert in de Juridische Specialisatieopleiding Familierecht van het Instituut voor Mediation en Familierecht Opleiding (IMFO). Roderik is enthousiast en deskundig en heeft een sterk probleemoplossend vermogen.

Wissel eens met ons van gedachten

Bent u benieuwd wat Zantboer & Partners voor u kan betekenen? Maak kennis met één van onze specialisten. Wij verwelkomen u graag bij ons op kantoor in Rotterdam of in Breda, of op een locatie van uw keuze.

info@zantboer.nl +31 (0)88 - 4606474

Bezoekadressen

Kralingseweg 241
3062 CE Rotterdam
Rithmeesterpark 24
4838 GZ Breda

Postadres

Postbus 8560
3009 AN Rotterdam

Contactformulier

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *