Over ons

Team

Zantboer & Partners

Gespecialiseerd team

Ons team van adviseurs is breed opgeleid en is gespecialiseerd in de advisering van vermogende dga’s en families. Hierdoor kunt u vertrouwen op onze vakkennis én aandacht. Wilt u geadviseerd worden over bijvoorbeeld herstructurering, estate planning of vermogensoverdracht? Neem direct contact met onze specialisten op.

mr. Denny Vermeer

Directeur

Denny Vermeer is in 2009 afgestudeerd in ondernemingsrecht en in 2011 in fiscaal recht, beide aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Denny is zijn carrière in 2008 begonnen bij Zantboer & Partners en is inmiddels samen met Roderik de Beukelaer als directeur eindverantwoordelijk voor de praktijk. Denny adviseert familiebedrijven en hun aandeelhouders over een breed scala aan fiscale onderwerpen en heeft een focus op structureren. Denny is ambitieus en daadkrachtig en sterk gericht op de ontwikkeling van teamleden en het kantoor.

mr. Roderik de Beukelaer

Directeur

Roderik werkt sinds 2018 bij Zantboer & Partners en is samen met Denny Vermeer als directeur eindverantwoordelijk voor de praktijk. Hij is in 2008 afgestudeerd in fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg en in notarieel recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarnaast heeft Roderik de mediationopleiding afgerond. Hij is betrokken bij de advisering van familiebedrijven en vermogende particulieren en heeft een focus op estate planning. Hij is lid van de Vereniging van Collaborative Professionals en doceert in de Juridische Specialisatieopleiding Familierecht van het Instituut voor Mediation en Familierecht Opleiding (IMFO). Roderik is enthousiast en deskundig en heeft een sterk probleemoplossend vermogen.

Paul van Gelderen

Belastingadviseur

Paul van Gelderen heeft als belastingadviseur van vermogende families ruime ervaring opgedaan en werkt sinds november 2020 (weer) bij Zantboer & Partners waar hij adviseert over vermogensstructurering en estate planning. Hij heeft een bijzondere belangstelling voor (advisering over) kunst en goede doelen en publiceert daar met enige regelmaat over. Paul is lid van de specialistengroep ‘estate planning’ van Register Belastingadviseurs en volgt momenteel de opleiding tot mediator.

Pieter Dekkers MSc

Belastingadviseur

Pieter is in 2022 gestart bij Zantboer & Partners. In 2013 is hij afgestudeerd in fiscale economie aan de Universiteit van Tilburg. Daarna heeft hij ervaring opgedaan in de fiscale adviespraktijk voor met name familiebedrijven en hun aandeelhouders. Pieter is van huis uit vertrouwd met de vraagstukken waar een familiebedrijf mee te maken krijgt. Pieter is proactief en gaat altijd met veel enthousiasme op zoek naar de oplossing die het beste aansluit bij de wensen van de cliënt.

mr. Mandy Memel

Belastingadviseur

Mandy is in september 2021 begonnen bij Zantboer & Partners als belastingadviseur nadat zij in 2020 is afgestudeerd in fiscaal recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Mandy is betrokken bij de aangiftepraktijk en de advisering over dagelijkse fiscale vraagstukken van familiebedrijven en hun aandeelhouders. Zij wordt enthousiast van het geven van persoonlijk advies en is kritisch op de uitvoering hiervan. Daarnaast richt zij zich nadrukkelijk op haar persoonlijke groei en de groei van het kantoor.

Mitch Buiks MSc

Belastingadviseur

Mitch is sinds 1 mei 2021 werkzaam bij Zantboer & Partners en is in 2022 afgestudeerd in fiscale economie aan de Universiteit van Tilburg. Mitch is betrokken bij de aangiftepraktijk en de advisering over dagelijkse fiscale vraagstukken van familiebedrijven en hun aandeelhouders. Mitch is een echte teamplayer en hecht veel waarde aan persoonlijk contact.

mr. Sanne Deijkers

Belastingadviseur

Sanne is sinds maart 2022 werkzaam bij Zantboer & Partners nadat zij in augustus 2022 is afgestudeerd in fiscaal recht aan de Erasmus Universiteit. Sanne is betrokken bij de dagelijkse advies- en aangiftepraktijk van het kantoor. Ze is gedreven en enthousiast en richt zich graag op vaktechnische en persoonlijke groei om de cliënten van Zantboer & Partners optimaal te kunnen adviseren.

Christan Zantboer

Adviseur en mediator

Zantboer & Partners is in 2005 opgericht door Christan Zantboer. Christan heeft een lange en veelzijdige ervaring als fiscalist. Hij is nog als senior counsel aan ons kantoor verbonden en treedt daarnaast veelvuldig op als mediator of neutraal fiscaal-financieel adviseur, met name bij echtscheidingen. Daarnaast zet Christan zich in voor diverse goeddoel- en culturele instellingen.

Joey Man

Directiesecretaresse

Joey is sinds augustus 2022 werkzaam als Directiesecretaresse bij Zantboer & Partners. Daarvoor heeft zij ruime ervaring opgedaan bij diverse multinationals, onder meer als Directiesecretaresse en Marketing Coördinator. Het ontzorgen van cliënten heeft haar hoogste prioriteit en ze ondersteunt graag het team. Joey is pro actief, pakt elke klus op, is secuur en heeft affiniteit met cijfers.

Wissel eens met ons van gedachten

Bent u benieuwd wat Zantboer & Partners voor u kan betekenen? Maak kennis met één van onze specialisten. Wij verwelkomen u graag bij ons op kantoor in Rotterdam of in Breda, of op een locatie van uw keuze.

Of versterk ons team! Bekijk de vacatures.

info@zantboer.nl +31 (0)88 - 4606474

Bezoekadressen

Kralingseweg 241
3062 CE Rotterdam
Rithmeesterpark 24
4838 GZ Breda

Postadres

Postbus 8560
3009 AN Rotterdam

Contactformulier

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *