Artikelen

Prinsjesdagspecial 2021

Publicatiedatum: 22 september 2021

Op deze wederom aangepaste Prinsjesdag presenteerde het demissionaire kabinet de Miljoenennota 2022 en dus ook het Belastingplan 2022. In de kabinetsplannen voor het komende kalenderjaar valt op, dat geen ingrijpende wijzigingen worden voorgesteld en dat het Klimaatakkoord invloed heeft op de plannen van het kabinet.

Dit kennisdocument bevat de voor onze cliënten meest relevante voorstellen die de komende periode in het parlement worden behandeld. De voorgestelde maatregelen treden per 1 januari 2021 in werking, tenzij anders is vermeld.

Download de Prinsjesdagspecial 2021

Stel uw vraag aan een specialist

Bent u benieuwd of Zantboer & Partners iets voor u kan betekenen? Praat eens met Denny Vermeer. Dat kan telefonisch, bij ons op kantoor in Rotterdam of Breda, of op een locatie van uw keuze. We maken graag kennis!

mr. Denny Vermeer

Directeur

Denny Vermeer is in 2009 afgestudeerd in ondernemingsrecht en in 2011 in fiscaal recht, beide aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Denny is zijn carrière in 2008 begonnen bij Zantboer & Partners en is inmiddels samen met Roderik de Beukelaer als directeur eindverantwoordelijk voor de praktijk. Denny adviseert familiebedrijven en hun aandeelhouders over een breed scala aan fiscale onderwerpen en heeft een focus op structureren. Denny is ambitieus en daadkrachtig en sterk gericht op de ontwikkeling van teamleden en het kantoor.

Contactformulier

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *