{"image" : "https://zantboer.nl/workspace/images/18_rev_01-1434979153.jpg", "title" : "", "thumb" : "", "url" : "" }

Werken bij Zantboer & Partners

Zantboer & Partners B.V. biedt vermogende dga’s en particulieren een breed pakket aan diensten op fiscaal en financieel gebied. We bieden deze cliënten hoogwaardig fiscaal advies en ontzorgen ze door alle fiscale en administratieve zaken uit handen te nemen. Vind jij het leuk om te werken voor deze cliënten en wil je graag werken in een team met een informele sfeer waar je jezelf optimaal kan ontwikkelen? Bekijk dan de onderstaande vacatures:

Vacature: (Junior) Belastingadviseur

Plaats: Rotterdam of Breda
Uren per week: 32-40
Opleiding: Fiscale Economie of Fiscaal Recht

Je hebt je eerste stappen gezet op de arbeidsmarkt of je zoekt juist een eerste werkplek waar je je (verder) kan ontwikkelen. Bij Zantboer & Partners kan je je specialiseren in het adviseren van vermogende ondernemers en families. Wil jij assisteren bij het opstellen van complexe aangiftes daarnaast adviseren over het schenken of nalaten van vermogen, echtscheidingen en (her)structureringen? Kom dan werken in ons laagdrempelige team en wij helpen jou in je ontwikkeling.

Lijkt je dit wat?

Bekijk direct deze vacature

Vacature: Belastingadviseur Rotterdam

Plaats: Rotterdam
Uren per week: 32-40
Opleiding: wo Fiscale Economie of wo Fiscaal Recht; en Notarieel Recht (of aantoonbare werkervaring als estate planner)

Ben jij, of wil jij jezelf ontwikkelen als, specialist in fiscale advisering van dga’s en particulieren met het zwaartepunt op vermogens van EUR 25 miljoen of meer? Hen ontzorgen over het behoud en overdracht van (familie)vermogen? En wil jij deel uitmaken van een gedreven en gespecialiseerd team met een open cultuur? Word dan belastingadviseur bij Zantboer & Partners in Rotterdam.

Bekijk direct deze vacature

Vacature: Belastingadviseur Breda

Plaats: Breda
Uren per week: 32-40
Opleiding: wo Fiscale Economie of wo Fiscaal Recht; en Notarieel Recht (of aantoonbare werkervaring als estate planner)

Ben jij, of wil jij jezelf ontwikkelen als, specialist in fiscale advisering van dga’s en particulieren met het zwaartepunt op vermogens van EUR 25 miljoen of meer? Hen ontzorgen over het behoud en overdracht van (familie)vermogen? En wil jij deel uitmaken van een gedreven en gespecialiseerd team met een open cultuur? Word dan belastingadviseur bij Zantboer & Partners in Breda.

Bekijk direct deze vacature


Gelieerd aan:

Lid van:

Contact

Zantboer & Partners B.V.
Postbus 8560
3009 AN Rotterdam

Bezoekadres:
Hoofdweg 54
3067 GH Rotterdam

Tel.: +31 (0)10 - 421 20 40
Fax: +31 (0)10 - 421 03 50

E-mail: info@zantboer.nl

KvK: 24369370
BTW: NL813954629B01