Artikelen

Zantboer & Partners nu ook in Breda!

Publicatiedatum: 17 november 2021

Eergisteren mochten wij de sleutels in ontvangst nemen van ons gloednieuwe kantoorpand. Vanaf maandag 6 december zullen wij onze intrek nemen in Breda. Uiteraard blijven wij daarnaast onveranderd werkzaam vanuit onze vestiging in Rotterdam. Samen met Crossminds en Moore DRV kunnen wij niet wachten om u te ontvangen in ons kantoor gelegen op bedrijventerrein Rithmeesterpark Breda!

Wij vinden het belangrijk om onze cliënten zo goed mogelijk te kunnen bedienen door goed bereikbaar te zijn. Daarom besloten wij intrek te nemen in het nieuwe kantoorpand in Breda. Na 11 maanden bouwen is een modern en eigentijds kantoorpand gerealiseerd op het Rithmeesterpark, gelegen aan de A16. Vol trots kijken wij naar het eindresultaat: een modern en sfeervol kantoor dat past bij onze manier van samenwerken en waar we voor cliënten een prettige ontvangst kunnen bieden.

Stel uw vraag aan een specialist

Bent u benieuwd of Zantboer & Partners iets voor u kan betekenen? Praat eens met Roderik de Beukelaer. Dat kan telefonisch, bij ons op kantoor in Breda, of op een locatie van uw keuze. We maken graag kennis!

mr. Roderik de Beukelaer

Directeur

Roderik werkt sinds 2018 bij Zantboer & Partners en is samen met Denny Vermeer als directeur eindverantwoordelijk voor de praktijk. Hij is in 2008 afgestudeerd in fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg en in notarieel recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarnaast heeft Roderik de mediationopleiding afgerond. Hij is betrokken bij de advisering van familiebedrijven en vermogende particulieren en heeft een focus op estate planning. Hij is lid van de Vereniging van Collaborative Professionals en doceert in de Juridische Specialisatieopleiding Familierecht van het Instituut voor Mediation en Familierecht Opleiding (IMFO). Roderik is enthousiast en deskundig en heeft een sterk probleemoplossend vermogen.

Contactformulier

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *